KTO Karatay Üniversitesi Ahilik Bursu Hk.

• 31.08.2018

Sayın

Üyemiz,

Karatay Üniversitesi’nden alınan yazıda; "İş Hayatına Açılan Kapı" sloganıyla yoluna devam eden Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nin geçmişten günümüze, bu toprakların vatan olması adına savaşta ve barışta mücadele veren ahilerin, bizlerin refah içerisinde yaşamasında son derece önemli roller üstlendikleri belirtilmiştir.

KTO Karatay Üniversitesi’nin bugün 6 fakülte, 2 yüksekokul, 2 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüde yaklaşık 8 bin öğrencisinin, 38 lisans ve ön lisans programı ve bölümüyle öğrenim hizmeti sunduğu, iş dünyasının ihtiyaçlarına karşılık verebilecek kalibrede 7 mühendislik bölümü ve Türkiye'de lisans düzeyinde ilk kez üniversitelerinde açılan İslam Ekonomisi ve Finans, Enerji Yönetimi bölümlerinin yanı sıra Uluslararası Ticaret ve Lojistik ile Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik gibi birbirinden kıymetli bölümleri ile de ülkemizin kalkınmasında önemli roller üstlenecek gençler yetiştirdikleri, bu sene ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Mütercim Tercümanlık İngilizce bölümü de iş hayatının aranan mütercim tercümanlarını yetiştirilecekleri ifade edilmektedir.

Vakıf üniversitesi olmanın verdiği sorumluluğu hep hissettiklerini ve öğrencilerine sağladıkları burs ve indirim imkanlarıyla da bu sorumluluğu daima göstermeye çalıştıkları, "Ahilik Bursu" adıyla iş dünyasına yönelik belirledikleri bursun da öğrencilere sağladıkları sayısız burs imkanın olduğu hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

İletişim Bilgisi:
KTO Karatay Üniversitesi, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 42020 Karatay/KONYA
Telefon: 0 332 444 12 51
Web: www.karatay.edu.tr

KTO Karatay Üniversitesi Ahilik Bursu Hk.