Haberler

Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü

  • 12.09.2018
  • ezgi

 

Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü

 

İlgi: İzmir Ticaret Odası 07/09/2018 tarihli , B23-E. 26714 numaralı yazısı,

 

İŞKUR ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında iş gücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve pratik eğitimlerin birleştirildiği mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik olarak ‘Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü ‘ imzalanmıştır. İzmir Ticaret Odası söz konusu projenin İl Çalışma Grubu’nda görev yapmaktadır. Protokolün geçerli olduğu iki yıl boyunca Odalar ile İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla düzenlenecek mesleki eğitim kurlarında işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikteki iş gücü, işverenlerin talepleri doğrultusunda oluşturulacak eğitim programları ile yetiştirilecektir.

Bu kapsamda, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü Uygulama Genelgesi hakkında üyelerimizi bilgilendirir, gelen eğitim taleplerinin 14 Eylül 2018 tarihine kadar Odamıza iletilmesi hususunda bilgilerinize arz ve rica ederiz.

 

Üyelerimize duyurulur

Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam