Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE BİRLİKTE INTERAGRO 2018 TARIM FUARI’NDA

  • 24.09.2018
  • ezgi

 

Ödemiş Ticaret Odası tarafından Bosna Hersek – Sırbistan’da gerçekleşen Interagro 2018 Tarım Fuarına gezi düzenlendi.
Ödemiş Ticaret Odası Bosna Hersek - Sırbistan ‘ da bir dizi temaslarda bulundu. ÖTO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş başkanlığında düzenlenen fuar gezisine Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve iş camiası temsilcileri katıldı.
Heyet resmi ziyaretini Bosna Hersek Dış Ticaret Odasına gerçekleştirdi. Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı ile yapılan görüşmede Ödemiş’in ve Bosna Hersek’in tarihi, turistik ve ticari durumu ayrıca, Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki ticaret potansiyeli görüşüldü.
Ziyarette konuşan ÖTO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Bosna Hersek’ de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eriş, Bosna Hersek heyetini Ödemiş’e davet etti.

Gezi kapsamında Interagro 2018 Tarım Fuarına katılımın yanında Bağımsız  Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı olan Aliya İzzetbegoviç’in mezarı da ziyaret edildi.

Fuar gezisinin verimli geçtiğini vurgulayan ÖTO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, “Dünyamızda  üretimin yanında ürettiğini pazarlamak, yeni pazarlara açılmak önem kazandı. Küresel kavramdan etkilenmemek mümkün değil. Bunun için üyelerimizin fuarlara teşvik ediyoruz. Üyelerimizi dünyadaki üreticilerle buluşturmak asli görevlerimizin arasındadır. Ülke kalkınması daha çok üretip daha çok satmamızdan geçiyor. Günümüz şartlarını değerlendirdiğimizde daha çok geziyor olmamız ve ürettiğimiz mamulleri dünya pazarına sunmamız lazım. Çok verimli bir gezi oldu. Gezimize katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE BİRLİKTE INTERAGRO 2018 TARIM FUARI’NDA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam