Haberler

SÖKE TİCARET ODASI’ NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’ NA KIYASLAMA ZİYARETİ

  • 08.10.2018
  • ezgi

 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi kapsamın da, Odalar arası uyumu sağlamak, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve iyi uygulamaları tespit etmek,
Avrupa’da bulunan Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla , Ödemiş Ticaret Odası ile Söke Ticaret Odası 04.10.2018 Perşembe günü Kıyaslama Toplantısı gerçekleştirdi. 


Ödemiş Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Toplantı da her iki odadaki çalışmalar, verilen hizmetler karşılaştırılarak uyumluluk ve kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı. Kıyaslama konuları olarak tüm ana başlıkları ve alt kırılımları ele alındı.

Toplantıda Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Nuri Yaşayan ve Osman Halıcı, ÖTO Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Köse ,Ufuk Atik, Metin Dursun, Sadık Güllü, Genel Sekreter Emre Çiftçi, Akreditasyon Sorumlusu Begüm Sav hazır bulundular. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akbudak ve Erdinç Algür, Söke Ticaret Odası Genel Sekreteri Kerem Tekçeer, Akreditasyon ve Kalite Sorumlusu Sercan Güler’ in de katılım sağladıkları toplantıda bilgilendirmelerde bulunuldu.


Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat Eriş; 
“Oda olarak hizmet kalitesini arttırmak ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için Söke Ticaret Odası ile kıyaslama toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 
Oda olarak kurumsallaşma ve gelişim için büyük çaba harcıyoruz. Biz üyelerimize kanundan kaynaklanan belge hizmetlerinin dışında da birçok hizmetler sunmaktayız. Kurumların her zaman geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekir. Akreditasyon, oda hizmetlerimizde katma değer yaratarak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmamızı sağlamaktadır. Bu tür kıyaslama çalışmaları odamızın çalışmalarına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Kıyaslama çalışmalarının kurumların bilgi alışverişlerinin ve işbirliklerinin arttırılmasına önemli katkıları olduğunu ifade ederek, “Bu tür çalışmalarda amacımız kurumlar arası iyi uygulamaları paylaşmak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunarak kurumsallaşma vizyonunu geliştirmektir” dedi.

 

SÖKE TİCARET ODASI’ NDAN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’ NA  KIYASLAMA ZİYARETİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam