Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI VE ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI ANTALYA YÖREX’TE

  • 17.10.2018
  • ezgi

 

Ülkemizin en büyük yerel ürün fuarı olan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bu yıl 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında kapılarını Antalya’da 9. kez ziyaretçilerine açacak olup, Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Borsası olarak müşterek fuara katılarak, Ödemiş’imizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtımına katkı sağlayacaklar.

Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.
Ortak oluşturulan stant da Ödemiş Ticaret Borsası - S.S. Bademli Kalkınma Kooperatifi ; Ödemiş Ticaret Odası - Halıcı Süt Ürünleri  yöresel ürünlerimizi tanıtacaktır.

İkili görüşmelerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Koordinasyonunda ulusal market zincirleri (CarrefourSA, Migros, Metro, Şok, BİM, ve A101) bünyesindeki üst düzey yöneticiler ve satın alma müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilerek olması fuara ayrı bir önem kazandıracaktır.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş :’ Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Borsası olarak birlikte hareket ederek ilçemizin yöresel ürünlerini, ticarileşme süreçlerini desteklemek ve markalaştırmayı sağlamak, katma değerini artırmak amacıyla Yörex  Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağlayacağız. Katılımcı firmalarımız ile açılacak olan standlar ile Ödemişimize ait ürünleri geniş kitlelere duyurabilme ve ticari faaliyetleri arttırabilme imkanı sağlayacağımızı düşünüyorum. Hayırlı , bereketli bir fuar geçirmeyi diliyorum.’ Dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI VE ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI  ANTALYA  YÖREX’TE

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam