Haberler

ODA BAŞKANIMIZ RIFAT ERİŞ’TEN ENFLASYONLA MÜCADELE AÇIKLAMASI

  • 18.10.2018
  • ezgi

 

   Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı ve ürün/hizmetlerde asgari 3 ay süreyle ve en az % 10 indirim kampanyasına destek açıklaması yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin başlattığı, 365 Oda ve Borsa ile birlikte gerçekleştirilecek olan "Enflasyonla Topyekün Mücadele" kampanyası kapsamında yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi;                                             
   ‘‘Son dönemde döviz kurlarında yaşanan olağandışı hareketlerin de etkisiyle enflasyon oranı yeniden çift hanelere çıkmıştır. Artan enflasyon, hem alım gücü düşen vatandaşlarımızı, hem de artan girdi maliyetleri ve faizler nedeniyle firmalarımızı olumsuz etkilemektedir. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu ne de tek başına özel sektör yapabilir, sorumluluk ve görev hepimizindir. Özellikle vurgulamak isterim ki, bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa etkisi de o kadar büyük olur. Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşlarımıza kadar, tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Sorumluluk ve görev hepimizindir. İnanıyorum ki, Ödemiş olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için  başlatılan bu iktisadi mücadele de etkin bir şekilde yer alacağız. İçinde bulunduğumuz  bu zorlu süreci de geride bırakacağız.   Dedi.
  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş açıklamasıyla birlikte hem firmaları hem vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

ODA BAŞKANIMIZ RIFAT ERİŞ’TEN  ENFLASYONLA MÜCADELE AÇIKLAMASI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam