Haberler

"BAĞIMLILIĞI ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLA SAĞLIKLI İLETİŞİM" SEMİNERİ

  • 18.10.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun organizasyonu ile Bağımlılığı önlemek için Çocukla Sağlıklı İletişim semineri gerçekleştirilecektir.

Seminer Kök Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikolog & Uzm.Psk.Dan. Pınar Akdemir'in anlatımıyla 26 Kasım Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda yapılacaktır.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan teknoloji aslında günlük hayatı kolaylaştırmada birçok olanak sağlar. İnternet, cep telefonu, televizyon, bilgisayar vb. araçlar hayatı kolaylaştırmanın yanında kendine bağımlı yapan araçlardır. 👩🏼‍💻👨🏻‍💻 Bu yetişkinler kadar çocuklarda da sık görülen bir durumdur. Televizyon ya da bilgisayar bağımlılığı ilk sırada yer alır. Özellikle bilgisayar okul çağı döneminde daha sık kullanılmaya başlar ve gerekli önlemler alınmazsa bilgisayar bağımlılığı kaçınılmazdır. Çocukların gelişimi açısından bilgisayarın birçok faydası vardır. Ancak faydası ile beraber zararları da vardır.

Peki bunun bir çıkar yolu yok mudur? Tabi ki vardır. Sabır ve emek isteyen bir süreç ve bilinçli yaklaşım ile her konu çözülür.

Oyun terapisi, bilişsel davranışçı psikoterapi, aile ve çift terapisi alanlarında eğitimlerini tamamlayan Pınar Akdemir; Seminerde çocukların teknoloji bağımlılığı ve ailelerin çocuklarıyla kuracakları iletişimin yanı sıra, uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı konularında da bilgilendirme yapacaktır.
Tüm Üyelerimizi, Anne ve Babaları Seminerimize bekliyoruz. 

"BAĞIMLILIĞI ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLA SAĞLIKLI İLETİŞİM" SEMİNERİ
"BAĞIMLILIĞI ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLA SAĞLIKLI İLETİŞİM" SEMİNERİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam