ÖTO ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİ

• 12.11.2018

Oda hizmetlerimizin tamamında tüm süreçlerimiz 12 Kasım 2018 tarihinde DQS-TR Baş Denetçisi Süleyman Aygün tarafından yapılan Kalite Yönetimi Denetimi kapsamında denetlenmiş ve Uluslararası Kalite Standardına uygunluğumuz yeniden belgelendirilmiştir.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ konu ile ilgili olarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Odamız üyelerine bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet vermek, bu hizmeti verirken de belirlenen kalite kriterlerine uymak odamızın hedefidir.  Oda üyelerimize verilen hizmetin kalitesine önem veriyoruz ve bu konuda çalışmalarımıza özen gösteriyoruz. Oda personelimize gerekli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Denetim sonunda yapılan kapanış toplantısında söz alan Baş Tetkikçi Süleyman Aygün “Odamızın denetimini tamamladık, denetimimiz gayet olumlu geçti ve herhangi bir uygunsuzlukla karşılaşmadık. Hizmet safhasının her aşamasında kaliteye verilen önem ve sisteme sahip çıkılması sebebiyle Ödemiş Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖTO ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİ