Venezuela Ziyareti Hakkında Görüş Talebi

• 15.11.2018

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın göndermiş olduğu yazıya istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda;  Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN 'ın, Aralık ayı başında Venezuela'ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bahse konu ziyaret öncesi hazırlıklarda yararlanmak üzere; Venezuela ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine bilgi talep edilmektedir.

Bahse konu ziyaret ile ilgili üyelerimizin görüş ve önerilerinin Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere 16 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-posta: seda.gedik@tobb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Venezuela Ziyareti Hakkında Görüş Talebi