ÖTO’DAN "BAĞIMLILIĞI ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLA SAĞLIKLI İLETİŞİM" SEMİNERİ

• 26.11.2018

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun organizasyonu ile Bağımlılığı önlemek için Çocukla Sağlıklı İletişim semineri gerçekleştirdi.

Seminer Kök Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikolog & Uzm.Psk.Dan. Pınar Akdemir'in anlatımıyla 26 Kasım Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda yapıldı. Oyun terapisi, bilişsel davranışçı psikoterapi, aile ve çift terapisi alanlarında eğitimlerini tamamlayan Pınar Akdemir; Seminerde çocukların teknoloji bağımlılığı ve ailelerin çocuklarıyla kuracakları iletişimin yanı sıra, uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı konularında da bilgilendirme yaptı.

Psikolog & Uzm.Psk.Dan. Pınar Akdemir, günümüzde çocuklarda görülen teknoloji bağımlılığını önlemek adına ebeveynlere düşen önemli görevlerden de bahsetti. Teknolojiyle tanışma yaşının belirlenmesi, internet üzerinde geçirilen zamanın sınırlandırılması ve çocukların yalnız yararlı içeriklere ulaşması için ebeveynlere büyük bir görev düştüğüne değindi.

Seminer soru, cevap kısmının ardından, konuşmacı Psikolog & Uzm.Psk.Dan. Pınar Akdemir’a katkılarından dolayı teşekkür plaketinin takdim edilmesiyle son buldu.

ÖTO’DAN "BAĞIMLILIĞI ÖNLEMEK İÇİN ÇOCUKLA SAĞLIKLI İLETİŞİM" SEMİNERİ