Haberler

ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

  • 06.12.2018
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından; AB’nin İran’a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığının bilinmesi ile beraber, sözkonusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu ifade edilmiştir.

Sözkonusu yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14.00’de TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda, bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bildirilmiştir.

Toplantıya katılmak isteyen katılımcıların ekte ve Birlik web sitesinin www.tobb.org.tr “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları - Ülke Duyuruları-İran ve ABD” bölümünde yer alan “Katılım Formunu” doldurarak, 07 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam