Hindistan Sanayi Konfederasyonu Ortaklık Zirvesi

• 06.12.2018

Sayın Üyemiz,

İlgi: Hindistan Sanayi Konfederasyonu’nun 02.11.2018 tarihli elektronik postası.

İlgide kayıtlı elektronik postada, Hindistan Sanayi Konfederasyonu (CII) tarafından,  Hindistan Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Hindistan Hükümeti ve Maharashtra  Eyaleti Hükümeti işbirliğinde, 25. CII Ortaklık Zirvesi’nin 12-13 Ocak 2019 tarihinde Mumbai Hindistan’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerinin buluşturulmasını hedefleyen Zirve kapsamında, ülkelerin rekabet gücünü artırmalarına  ve  küresel ekonomiye daha iyi entegre olmalarına yardımcı olacak stratejiler ve politikalar ele alınacaktır.

Anılan etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://partnershipsummit.com/ web adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,