ÖTO ROMA’ DA

• 07.12.2018

Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri İ. Emre Çiftçi, TOBB tarafından Roma da düzenlenen Genel Sekreterler Eğitim Programına katıldı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği kurumsal kapasitelerinin arttırılması amacıyla birçok proje yürütülmektedir. Oda ve Borsaları güçlendirecek ve aralarında işbirliği ile uyumlu çalışma, gelişme imkanları sağlayacak eğitim programı olan ‘Genel Sekreterler Eğitim Programı’ 06-08 Aralık 2018 tarihlerinde İtalya ‘da gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri İ. Emre Çiftçi ’nin katıldığı eğitim ilk gününü tamamladı. Eğitim programı sayesinde Genel Sekreterlerin vizyonlarını geliştirmek, Dünya’daki Odacılık ve Ticaret Borsacılığı uygulamalarını yerinde tanıtmak ve uluslararası iş dünyası aktörleriyle bir araya getirmek amaçlanmaktadır.

8 Aralık’ta son bulması planlanan eğitim Tüm Oda ve Borsa Genel Sekreterlerini katılımıyla devam etmektedir.

ÖTO ROMA’ DA