Ankara Şereflikoçhisar OSB Arsa Ön Tahsisi

• 31.12.2018

Sayın Üyemiz,

Ankara Şereflikoçhisar OSB’den Odamıza gelen 18.12.2018 tarih ve 96 sayılı yazıda;  Şereflikoçhisar OSB’de yer almak isteyen üyelerimize alt yapı çalışmaları ihale aşamasına gelen Ankara Şereflikoçhisar OSB parsellerinin arsa tahsis işlemlerine başlandığının iletilmesi ve yatırımcı olmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan yatırımcı ön talep formunu doldurarak OSB Yönetimine mail atmaları talep edilmektedir.

OSB’de yatırımcı olmak isteyen üyelerimizin ekte gönderilen Yatırımcı Ön Talep Formunu doldurarak bilgi@sereflikochisarosb.org.tr adresine mail iletmeleri istenmektedir.

Saygılarımızla,

talep formu (254 KB)