Haberler

ÖTO DA ODA BAŞKANLARI VE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜŞMELERİ

  • 15.01.2019
  • ezgi

 

 

 

    AK Parti Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez Ödemiş Ticaret Odasının ev sahipliğinde Ödemiş deki Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları bir araya geldi. Ödemiş deki Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, bir araya gelerek gerçekleştirdikleri istişare toplantısından çıkan sonuçları Ak Parti Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez ile paylaştılar. Geçtiğimiz hafta bir araya gelen Oda Başkanları Ödemiş ‘in ortak sorunlarını masaya yatırdı ve ortak kararlara vardı. Bugün ise siyasileri hep birlikte karşılayarak ortak taleplerini diler getirdiler. Ödemiş de bulunan kurumlar ve siyasiler, sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde istişarelerde bulunarak çalıştıklarında Ödemiş için en iyi sonucun ortaya çıkacağından kuşkularının olmadığını belirten Oda Başkanları, Ödemiş için yapılacak her yararlı faaliyete desteklerini vereceklerini dile getirdiler. Belediye Başkan Adayları ile olan görüşmelerini tüm siyasi partilerin adaylarının belli olmasıyla devam ettireceklerini vurgulayan Oda Başkanları, Tek yumruk olarak güçlerini Ödemiş için birlikte kullanacaklarını belirttiler.

      Toplantıya; AK Parti Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez ve ekibi, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, Ödemiş Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Madeni İşler Ve Demirciler Odasını temsilen Cevdet Aydın, İnşaat Mühendisleri Odası Ödemiş Şubesi Başkanı Ufuk Aykol, Ödemiş Sarraflar Saatçiler Kuyumcular Ve Bijutericiler Odası Başkanı Şerif Naz, Mimarlar Odası Ödemiş Temsilcisi Şener Kırsoy Ödemiş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut usluca, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Dinlenmez, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, Ödemiş Terziler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hüseyin Döner, Ödemiş Ticaret Odası Melis Başkanı İbrahim Surav, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Dursun, Sadık Güllü ve Ufuk Atik katıldılar.                                     

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş söz alarak;Öncelikle yerel seçimler sürecinde başarılar diliyoruz, bu noktada Oda Başkanlarıyla bir araya gelerek yeni dönemde bölgemize nasıl katkı sağlayabiliriz, nasıl destek olabiliriz, birlikte neleri başarabiliriz bunların analizini yaptık. Ödemiş’in gelişen marka şehirler düşünüldüğünde yeni bir vizyona ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. İnsanlar en güzel hizmetleri her zaman hakkediyor, bu noktada değişen ve gelişen şartlarla uyumlu yenilikçi modern herkesi kucaklayan bir yönetim için birlikte çalışırsak tabiri caizse yumruğumuzu hep birlikte aynı yere vuracak olursak bunu başarabiliriz. Ödemiş için hayırlısı olsun. ‘ Dedi.

 

Yaklaşan yerel seçimlerin Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni dilekleri ile görüşme sona erdi.

 

ÖTO DA ODA BAŞKANLARI VE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜŞMELERİ
ÖTO DA ODA BAŞKANLARI VE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜŞMELERİ
ÖTO DA ODA BAŞKANLARI VE BAŞKAN ADAYLARI GÖRÜŞMELERİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam