TOBB Türkiye 100 Hk.

• 17.01.2019

Birliğimizin öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri ‘’TOBB Türkiye 100’’ programının yürütülmekte olduğu belirtilmektedir.

Başvuruların turkiye100.tobb.org.tr adresinden alındığı TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2015-2017 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınmaktadır. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

TOBB Türkiye 100 Programının hedefine ulaşabilmesinin önem arz ettiği bildirilmiştir.

TOBB Türkiye 100 Programı ile ilgili basın bülteni ve afişler ekte yer almaktadır.

Son başvuru tarihi 31 Ocak 2019’dur.

Saygılarımızla,

TOBB 100 (751 KB)