ÖTO BİRGİ ‘Yİ DÜNYA FUARLARINA TAŞIYOR

• 30.01.2019

Ödemiş Ticaret Odası İzmir Kalkınma Ajansı’nın  EMITT 31 Ocak - 3 Şubat 2019, İstanbul | Doğu Akdeniz Uluslararası Fuarın da ki standında Birgi ‘yi tanıtmak amacıyla yer alacak.

31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında bu yıl 23’üncüsü düzenlenen EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Çok sayıda katılımcının gelmesi beklenen Fuarda Birgi,  Ödemiş Ticaret Odası önderliğinde İzmir Kalkınma Ajansı Standın da temsil edilecek.

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir tanıtımı yapılacak.

Ödemiş Ticaret Odası saklı kalmış değerimiz olan Birgi’nin her platformda değerini bulması adına faaliyetlerine devam edecek.

ÖTO BİRGİ ‘Yİ DÜNYA FUARLARINA TAŞIYOR