AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 Fuarı

• 31.01.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde, 10-12 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı'na milli iştirak katılım ücreti 3.000 TL/m2 olarak belirlendiği ve Ticaret Bakanlığı'nın teşvik işlemlerinin bahsekonu oda tarafından takip edileceği iletilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikleri" bölümünden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,

AUTOMECHANIKA DUBAI 2019 Fuarı