Dolandırıcılık Hakkında

• 31.01.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda;

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nden alınan yazıda; Özellikle Bursa İlinde, çeşitli sektörler özelinde Genel Müdürlüğümüzce seminer düzenleneceği, sonrasında katılımcı işletmelere plaket verileceği beyan edilerek adres istendiği, akabinde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı adlı bir kitabın faturası ile bu adreslere kargo yoluyla gönderildiği yönünde Genel Müdürlüğümüze iletilen bildirimler son zamanlarda artmıştır. Gence Müdürlüğümüzün ismi kullanılmak suretiyle yukarıda belirtilen yöntemler veya başka yollar ile İşverenlerin zarara uğratılmasının önüne geçmek amacıyla bu bilgilendirme yapılmıştır. denilmektedir.

İlgili belge ektedir.

Üyelerimize duyurulur