13. Türk Arap Ekonomi Zirvesi Duyurusu

• 31.01.2019

24 - 26 Nisan 2019 Tarihinde 6. Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı,3. Türk - Arap Otel, Kafe, Pastane Ekipmanları, Ağırlama, Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, 4. Türk - Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı, İşbirliği Organizasyonunu düzenlenecektir. Organizasyon, İstanbul’da Pullman Istanbul Airport Hotel and Convention Center’da gerçekleşecektir. Türk Firmaları Organizasyonlarımızda toplamda 10.000’in Üzerinde Arap firması ile iş görüşmelerinde bulunmuştur. 24-26 Nisan 2019’da Organizasyonumuza 1.500 Üzeri Arap Firması Katılım Sağlayacaktır. Organizasyonlarımız dışarıdan ziyaretçilere kapalıdır. Sadece Alım Heyeti ve Standlı katılım sağlayan firmalar iştirak etmekte ve karşılıklı iş bağlantılarında bulunmaktadır.

İlgili dosya ektedir.

İlgili üyelerimizin bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

13. Türk Arap Ekonomi Zirvesi Duyurusu