Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı Hk.

• 08.02.2019

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nin 31.01.2019 tarihli ve 1164 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Pakistan Başbakanı İmran Han’ın 3-4 Ocak 2019 tarihlerinde ülkemizi ziyareti sırasında Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) 6. Toplantısı’nın 2019 yılı içinde İslamabad’da düzenlenmesi için hazırlıklara başlandığı bildirilmektedir.

Belirtilen çerçevede Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu’nda (OÇG)” gündeme getirilmesi gereken hususlar ve ele alınabilecek işbirliği konularına ilişkin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin görüş ve taleplerinin sorulduğu belirtilmektedir.

Üyelerimizin konuya ilişkin görüşlerini Ticaret Bakanlığımıza iletilmek üzere, 7 Şubat 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroğlu@tobb.org.tr) iletmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederiz.

Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı Hk.