Haberler

2011/1 Sayılı Tebliğ Genelge Değişikliği

  • 10.05.2019
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda;

İlgi’de kayıtlı yazıda, 2011/1 Sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ kapsamında Türkiye’de sınai ve/veya ticari faaliyette bulunan şirketler ile işbirliği kuruluşlarının pazar araştırması ve pazara giriş faaliyetlerine ilişkin giderlerinin desteklendiği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, söz konusu Tebliğ kapsamında şirketlerin Türkiye Ticaret Merkezleri’nden satın alacakları raporların desteklenmesi amacıyla mezkur Tebliğ’in Uygulama Usul ve Esaslarına ilişkin Genelgesi’nde değişiklik yapıldığı açıklanmış olup, 11.04.2019 tarihi itibarıyla yürürlüğe giren Genelge ve desteğe ilişkin başvuru evrakına Ticaret Bakanlığı’nın web sitesinden (https://ticaret.gov.tr/destekler/ihracat­destekleri/teblig-bazinda-destek-mevzuati/2011-1 -sayili-pazar-arastirmasi-ve-pazara-giris-destegi-hakkinda­teblig/destek-4-rapor-satin-alma-destegi) ulaşılabileceği kaydedilmiş olup, bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

2011/1 Sayılı Tebliğ Genelge Değişikliği

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam