Yemen'e Umut Ol Kampanyası Hakkında

• 10.05.2019

Birliğimize T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gönderilen "Yemen'e Umut Ol Kampanyası" konulu yazı ile,

Birleşmiş Milletlerin raporlarına göre Yemen'de süregelen iç çatışmalar neticesinde 29 milyon ülke nüfusunun % 75'ine tekabül eden 22 milyon kişinin insani yardıma muhtaç hale geldiği, 11.3 milyon kişinin gıda eksikliği nedeniyle ölüm riskiyle mücadele içinde olduğu, 3 milyon kişinin ülke içinde yerinden edildiği ve  5.8 milyon çocuğun acil insani yardıma muhtaç olduğu ve 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde insani yardım kampnayası başlatıldığı bildirilmiş olup, yardımlarınızın gerçekleştirilebileceği hesap numaraları ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize

Yemen'e Umut Ol Kampanyası Hakkında