• 17.06.2019

ÖTO ÜYELERİ 3D YAZICI EĞİTİMİNDE

Ödemiş Ticaret Odası, İzmir Büyük Şehir Meslek Fabrikası iş birliği ile hazırlanan ‘3D Yazıcı Kullanım Workshop Etkinliği’ ile üyelerine 11-12-13 Haziran 2019 tarihlerinde 3 gün süreli ücretsiz eğitim düzenledi.
ÖTO Üyelerine özel, İBB Meslek Fabrikası hizmet binasında düzenlenen eğitim programı ile ileri teknoloji 3 D yazıcı kullanımı hakkında teorik ve pratik eğitimler olmak üzere 3 gün süren program sunuldu. Eğitim içeriği olarak teorik bilginin verilmesinin ardından uygulama alanları üzerinde pratik bilgiler verildi.
Üyelerin talepleri doğrultusunda oluşturulan etkinlik ile verimli bir eğitim gerçekleşti.