Haberler

1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı

  • 25.06.2019
  • ezgi

        Sayın Üyemiz,

        1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı’nın, Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Investment S.A. ile işbirliği içinde Senegal Devleti’nin himayelerinde ‘‘Afrika’da Petrol, Gaz ve Yeşil Enerji: Enerji Geçişi ve Altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve Yatırım Fırsatları’’ temasıyla 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış Ticaret Merkezi’nde düzenlenecektir.

       Genel olarak enerji ve özellikle de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda iş birliklerini görüşme imkânı veren bir platformdur.

         Fuara ilişkin detaylı bilgilere web sayfası (www.tobb.org.tr) ‘‘Hizmetler’’ başlığı altındaki ‘Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler’ sayfasından ulaşılabilir.

     Saygılarımızla,

 

1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam