ÖDEMİŞ TİCARET ODASINDAN ÇAVUŞDAĞI KURU FASULYESİ ÜRÜNÜNE COĞRAFİ İŞARET BAŞVURUSU

• 10.07.2019

Ödemiş Ticaret Odası, Stratejik Planında yer alan coğrafi işaret ve garanti marka tescili alınması hedeflenen ürünlerden Çavuşdağı Kuru Fasulyesinin Coğrafi İşaret başvurusunu yaptı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Çavuşdağı Kuru Fasulyesi İhtisas Komisyonu Başkanı Süleyman Top ve İhtisas Komisyonu Üyeleri Deniz Bozkurt, Sezai Sezer ve Garanti Marka Vekili Önder Aydın ile birlikte toplantı düzenlendi. Logo Çalışmaları tamamlanan ürünün tüm kriterleri tekrar değerlendirilerek başvuruya çıkıldı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ‘ Ödemiş ve çevresinin değerlerini arttırabileceğimiz birçok  ürün için gerek coğrafi  işaret gerek garanti marka başvuruları süreçlerini yakından takip ediyoruz. Ödemiş Ticaret Odası olarak mevcutta devam eden başvuru süreçlerimizin yanında Çavuşdağı Kuru Fasulyesi için Coğrafi İşaret başvurusunu da yapmış bulunmaktayız. Süreçleri yakından takip ederek en kısa zamanda sonuçlara ulaştırmak başlıca amacımızdır. Çavuşdağı Kuru Fasulyesi Coğrafi İşaret Başvurusunu gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Ödemiş ve bölgesine hayırlı olmasını temenni ederiz.’ Dedi.