• 31.07.2019

ÖTO MAHİR ELLER PROJESİ ÖDÜL TÖRENİNDE

TOBB Genel Koordinasyonu ve TEPAV işbirliğinde, Avrupa Birliği Mali Programı desteğiyle İzmir İlinde EBSO tarafından yürütülmekte olan ‘Mahir Eller’ Projesi Ödül Töreni 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü gerçekleşti.

TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle EBSO tarafından yürütülen Mahir Eller projesi kapsamında mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan kişiler için düzenlenen Belge Takdim Töreni'ne Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş katıldı.

Yapılan sınavlar sonucunda ulaştırma,lojistik ve haberleşmeden , metal ve makineye 3 farklı sektörde, toplamda 6 farklı yeterlilik alanında(çelik kaynakçı , makine bakımcı, köprülü vinç operatörü,  kent içi raylı sistemler tren sürücüsü, katener bakım elemanı ve trafik kontrolörü ) toplam 144 firma çalışanı mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanmış bulunuyor.

Açılış konuşmalarının ardından Mesleki Yeterlilik Belgelerinin belge sahiplerine takdimi ile son buldu.