Haberler

17. Türkiye Çin Dönem KEK Toplantısı

  • 01.08.2019
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, eşbaşkanlığını Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın yürüttüğü “Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti Karma Ekonomik ve Ticaret Komitesi (KEK)” 17. Dönem Toplantısı teknik müzakerelerinin 1-5 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleşmesinin planlandığı belirtilmekte ve anılan toplantıda kullanılmak üzere aşağıda sıralanan hususlarda bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.

Bu itibarla anılan KEK Toplantısı’nda kullanılmak üzere;
– 16. Dönem KEK Toplantısı sonucunda imzalanan ve bir örneği ekte sunulan Mutabakat Zaptı’nda yer alan hususlara ilişkin varsa kaydedilen gelişmeler ya da yaşanan sorunlar,
– Mezkur KEK Toplantısı sırasında gündeme getirilmesinde yarar görülen ya da Çin tarafınca gündeme getirilebileceği tahmin edilen konular,
– Anılan toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Mutabakat Zaptı’nda yer alması talep edilen hususlar (İngilizce ve Türkçe olarak) hakkında detaylı bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmiştir.

Konuya ilişkin yukarıdaki hususları içeren bilgi notlarının Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere en geç 02 Ağustos 2019 Cuma günü mesai saati bitimine kadar odemisto@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

17. Türkiye Çin Dönem KEK Toplantısı

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam