Türkiye-Romanya Karma Ekonomik Komisyon (Kek) 27. Dönem Toplantısı

• 09.09.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Türkiye-Romanya Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 27. Dönem Toplantısının, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay eşbaşkanlığında 1-2 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantı hazırlık çalışmalarında faydalanılmak üzere, Türkiye-Romanya ilişkilerine ilişkin karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerilerini içeren bir bilgi notu talep edilmekte olup olabilecek görüşlerinizin 11 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar damla.tufan@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Türkiye-Romanya Karma Ekonomik Komisyon (Kek) 27. Dönem Toplantısı