ÖTO URGE PROJESİNDEN YURTDIŞI FAALİYETLERİ

• 10.09.2019

Ödemiş Ticaret Odasında URGE Projesi sürecinde Yurtdışı Pazarlama ve Alım Heyeti Faaliyetleri hakkında toplantı düzenlendi.

Toplantıya ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, ÖTO Meclis Üyelerimizden aynı zamanda Kırmızı Beyaz Süs Bitkileri Gıda İnş. Tur. Tekst. İth. İhr.  yetkilisi Adil Köse, Ödemiş Fiday Süs Bitkileri Ve Fidancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Mustafa Çoban, S.S. Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Koop.  Başkanı Selçuk Bilgili ve Hurşit Nallı, Bademli Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büşra Yaşar, Ramazan Yaşar, S.S. Yeşil Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülşen Görken, S.S. Pirinççi Köyü Kalkınma Koop.  Başkanı Mehmet Alpay, İz Temsilcilik İhr. Pazar. Ltd. Şti yetkilisi Reha Bayraktar, Ata Fidancılık Sulama Ek. Gıda Tarım Aletleri Mak. San. Tic. yetkilisi İsmail Düzenci katıldılar.

URGE Proje Koordinatörü Murat Esmeray tarafından, proje kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan ticari alım heyeti ile ilgili süreçler hakkında bilgi verildi.
Hangi Ülkelere ne zaman ve ne şekilde davet edilmeli konularında sektör temsilcileriyle görüşme sağlandı.

Toplantı sonunda kısa dönemde sonuç alabilmek adına katılımcı firmaların  görüş ve önerileri alındı.

ÖTO URGE PROJESİNDEN YURTDIŞI FAALİYETLERİ