Kurumsal Sürekliliğin Sağlanmasında Kurumsallaşma Ve Aile Şirketleri Eğitimi

• 11.09.2019

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ÖTO hizmet binasında 1 Ekim 2019 tarihinde 10:30- 16:00 saatleri arasında tam gün sürecek ‘Kurumsal Sürekliliğin Sağlanmasında Kurumsallaşma Ve Aile Şirketleri’ konulu seminer düzenleyecektir. Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü ve Ege Kadın Buluşması ortaklığında düzenlenen eğitim tam gün sürecektir.  Konuşmacı olarak Meslek Fabrikası Şube Md. Proje Uzmanı İlçeler Eğitim Şefi Ebru Tuba İnci’nin katılacağı seminer için son kayıt tarihi 27 Ekim 2019 tarihi olup 0 232 543 11 68 numaradan iletişime geçilmesi gerekmektedir.
  Kurumsal Sürekliliğin Sağlanmasında Kurumsallaşma Ve Aile Şirketleri Eğitimi