ÖTO’DA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI SEMİNERİ

• 10.10.2019

Ödemiş Ticaret Odası ve İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ödemiş Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği “Kişisel Verilerin Korunması” semineri Ödemiş Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

Konuşmacı olarak Data Partner Firmasından Avukat Sercan Altunordu ve Proks Firmasından Başdenetçi Özlem Kurucu’nun katıldığı seminerde; kişisel verilerin Korunması Kanununun özellikleri ele alındı. Kişisel verilerin korunması hakkının anayasal bir hak olmasının neticeleri, veri envanteri ve güvenliği, kanundaki veri saklama yükümlülükleri ve kanuna uygun saklanmayan verilere ilişkin yaptırımlar hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Seminer, katılımcıların soruları yanıtlanarak sona erdi.

ÖTO’DA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI SEMİNERİ