Haberler

ÖTO’DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

  • 12.11.2019
  • ezgi

 ÖTO’DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun öncülüğünde Ödemiş Halk Eğitim merkezi ve Torbalı İşkur ortaklığıyla; kadınlara meslek edindirmek amacıyla Süt ve süt ürünleri peynir ustası yetiştirme” kursu bugün başladı. Ödemiş Belediyesi Salı Pazarı Kafetaryası’nın alt katında olacak olan eğitimler yaklaşık 4 ay ve toplamda 619 saat sürecek. 20 Kursiyerin katılacağı eğitimi Ziraat Mühendisi Hayriye Akalın’ın verecek ve eğitim sonunda kursiyelere katılım sertifikası verilecektir.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla Akgün , Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve meclis üyesi Tülin Bozoğlu kurs başlangıcına katılarak kursiyerlere başarılar dilediler.

Sonrasında yaptığı konuşmada Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; "kadınların çalışma hayatındaki yerinin önemini vurgularken, bu kurs ile kadınlara meslek edindirmeyi amaçladıklarını ve kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerin iş hayatında kendilerine daha kolay yer edinebileceğini düşündüklerini iletti. Kursların yapılacağı yerin tahsisi için de Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e teşekkürlerini iletti.

 ÖTO’DA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam