23. Tüketici Ödülleri İlanı

• 20.12.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nden TOBB’a ulaşan 46831714-403 sayılı yazıda tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amaçlarıyla 2019 yılı faaliyetleri dikkate alınarak altı dalda Tüketici ödülü verileceği belirtilmektedir.

2019 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan “23. Tüketici Ödülleri” ilanı ile detaylı bilgiye www.ticaret.gov.tr veya www.tuketiciakademisi.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

23. Tüketici Ödülleri İlanı