Haberler

TARIM BAKANLIĞI İLE ORTAK YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK

  • 25.12.2019
  • ezgi

 

TARIM BAKANLIĞI İLE ORTAK YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş,  “Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sektörü Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması URGE Projesi" hakkında değerlendirmelerde bulunmak için İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Musa Bakan ile bir araya geldi.

Konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde ileten Rıfat Eriş,” Urge projesi kapsamında yaptığımız B2B görüşmeleri sırasında İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlerimiz ile birlikte bizde bir görüşme masası oluşturmuştuk. Alım Heyeti’nin içinde bulunan bakanlık yetkilileri ile görüşmüş, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştuk. Ülkeler arası ticareti güçlendirmek ve sürekli hale getirebilmek için neler yapabilirizi konuşmuş , notlarımızı almıştık. Gelen Heyetin ve buradaki firmaların bizlere ilettiği talepler doğrultusunda bugün Sayın Müdürümüz Musa Bey ile bir araya geldik ve bu iletilen talepleri değerlendirdik. Bakanlıkta üst mercilere iletilmek üzere notlarımızı aldık ve Türk Cumhuriyetleri arasında ihracatın güçlenmesi için yol haritamızı belirledik. Firmalarımıza ihracat kapılarının açılması için gereken desteği vereceğiz ve gerekli çalışmalara başlayacağız “dedi.

 

TARIM BAKANLIĞI İLE ORTAK YOL HARİTASI OLUŞTURULACAK

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam