Haberler

Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım Toplantıları

  • 27.02.2020
  • ezgi

 

Sayın Üyemiz, 

 

TOBB'dan Odamıza ulaşan bilgilendirmede, Ticaret Bakanlığından alınan yazıya atfen, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde ''Seoul Food and Hotel'' fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde ''Import Goods Fair-İthal Ürünleri'' fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil, ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya, gibi ülkemizin Güney Kore'ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmalarımızın yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat - 3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir.

İl tanıtım toplantılarının takvimi ekte sunulmaktadır.

 

İletişim için EİB- Efe FIRAT: efe.firat@egebirlik.org.tr

Bilgilerinize Sunarız.

 

Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım Toplantıları

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam