Eğitimde ve İstihdamda Olmayan Gençlerin İşgücü Piyasasına Katılmalarını Destekleyen Hibe Programı

• 13.03.2020

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 03.03.2020 tarihli ve 34221550-720-2193 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı çerçevesinde, eğitimde ve istihdamda yer almayan gençlerin istihdam edilebilirliğini artırmak hedefiyle, "Eğitimde ve İstihdamda Olmayan Gençlerin İş gücü Piyasasına Katılmalarını Destekleyen Hibe Programı" başlatılmıştır.

Son başvuru tarihi 24 Nisan 2020 olan proje teklif çağrısına, proje başvuru dokümanları ve rehberine http://ihale.ikg.gov.tr/list.aspx?lang=tr&id=175 internet sayfasından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,