ÖTO ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

• 09.07.2020

Ödemiş Ticaret Odası 9 Temmuz Çarşamba günü Kalite Yönetimi Denetimi kapsamında IQR Belgelendirme Yönetim Sistemleri Baş denetçisi Ayhan Çınar tarafından başarıyla denetlenmiş ve Uluslararası Kalite Standardına uygunluğu incelenmiştir. Denetim başarı ile tamamlanmış olup herhangi bir eksik söz konusu olmamıştır.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ konu ile ilgili olarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Odamız üyelerine bilgi çağının gerektirdiği altyapıyı sağlayarak hizmet vermek, bu hizmeti verirken de belirlenen kalite kriterlerine uymak odamızın hedefidir. Oda üyelerimize verilen hizmetin kalitesine önem veriyoruz ve bu konuda çalışmalarımıza özen gösteriyoruz. Oda personelimize gerekli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

ÖTO ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI