Haberler

MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER’DEN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ‘NA ZİYARET

  • 25.09.2020
  • ezgi

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve beraberindeki heyet ile Ödemiş Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

Ziyarete ev sahipliğini Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Güllü ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi yaptı.


ÖTO Başkanı Rıfat Eriş, ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, Covid-19 sürecinin bölgemiz ve üyelerimiz üzerindeki etkisinden bahsetti. Ödemiş’te alınması gereken önlemler, bölge sorunları ve taleplerini dile getirdi. Covid-19 sürecinde Ödemiş Ticaret Odası’nın üyeleri için yapmış olduğu çalışmaları aktardı. Bu süreçte yapılan analizlerin rapor halini ve Ödemiş’in genel durumunu gösteren 2019 Yılı Ekonomik Raporu’nu sundu.


Milletvekili Bedri Serter gerçekleşen görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş’ e teşekkürlerini iletti.

MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER’DEN ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ‘NA ZİYARET

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam