Haberler

Özbudak Makine Firması ziyareti

  • 22.01.2021
  • ezgi

 Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Yönetim Kurulu Üyesi H.Selçuk Bütün ile birlikte Odamız üyelerinden Özbudak Makine Firması sahibi Hayrettin Özbudak ve Sebahattin Özbudak’ı ziyaret etti ve yeni üretim tesisini gezdi.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim faaliyetlerine başlayan Özbudak Firması işlerine hız kesmeden devam ettiklerini ve kapasitelerini büyüterek ilerleyen zamanlarda daha güzel işler ile bölgemize daha faydalı olabilmeyi düşündüklerini ilettiler.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş “ Organize Sanayi Bölgesi’nin geliştirilmesi hem bölge için hem de üretici firmalarımız için çok önemli. Firmaların işlerini büyütebilmesi, kapasitelerini arttırabilmesi ve ticaretlerinde yeni kapılar açabilmesi için üretim alanları ve konumu önem arz ediyor. Hem firmalara katmadeğer sağlamış oluyor hem de yöremizde yeni iş imkanları sağlamış oluyor. Üretim yaparak bölgemize katkı sağladıkları için Üyemiz olan Özbudak Firmasını tebrik ederim, bölgemize ve firmaya yeni yerlerinin hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Özbudak Makine Firması ziyareti

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam