TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri

• 15.06.2021
Değerli Üyemiz,

17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11:00'da internet üzerinden; TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir. Seminer programı ekte sunulmaktadır.
Birliğimiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde; TOBB, Eurochambres ve AB Çin KOBİ Merkezi işbirliğinde KOBİ'leri Çin ile iş yapmaya hazırlamak ve halihazırda Çin ile iş yapan KOBİ'lere destek olmak amacıyla kurulan AB Çin KOBİ Merkezi ile Birliğimiz arasında imzalanan Mutabakat Zaptı'nın lansmanı gerçekleştirilecek, Merkez'in KOBİ'lere yönelik ürün ve hizmetleri anlatılacak ve seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

TOBB ile AB-Çin KOBİ Merkezi Mutabakat Zaptı Lansmanı ve Bilgilendirme Semineri