Türk-Kırgız İş Forumu (K.C. Bişkek, 6 Ağustos 2021)

• 02.08.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, “Türkiye-Kırgızistan İş Forumu”nun 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te düzenlenmesinin planlandığı iletilmektedir.

Forumun; “Türkiye-Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 10. Dönem Toplantısı” çerçevesinde düzenlenmesi öngörülmektedir. TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde düzenlenecek olan Forum’a, T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un katılmaları öngörülmektedir.

Türkiye-Kırgızistan İş Forumu’na katılmak için ekteki formun (eksiksiz bir şekilde doldurularak) en geç 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 12.00'ye kadar TOBB’a (adem.kula@tobb.org.tr adresine) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize SUnarız.

Türk-Kırgız İş Forumu (K.C. Bişkek, 6 Ağustos 2021)