Sri Lanka Tarafından Turizm Konusunda Düzenlenen Etkinlik - Güncel Link

• 05.08.2021

Sayın Üyemiz,

Dışişleri Bakanlığı'nın 26.07.2021 tarih ve 33069643 sayılı yazısına istinaden,

"Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı" (AİGK) (Conference on Interaction and Confidence Building Measures in Asia - CICA) Sekretaryasından alınan yazıya atfen, Sri Lanka Turizm Tanıtım Bürosu'nun 17 Ağustos 2021 tarihinde "Turizm işbirliğini geliştirmek amacıyla AİGK Üye Devletleri ile sanal B2B oturumu" (Virtual business to business (B2B) interactive session with CICA Member States to enhance tourism cooperation) başlıklı etkinliğinin düzenlemeyi planladığı bildirilmişti.

Söz konusu etkinliğinin güncel kayıt linki  https://forms.gle/2n4tXMZyGoFvpAsN8

Bilgilerinize Sunarız.