Ukrayna Firma Sorunları - İVEDİ

• 10.08.2021

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı'nın 06.08.2021 tarih ve 66133118 sayılı yazısına istinaden,

Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ile Ukrayna Ekonomi Bakanı Oleksiy Lyubçenko arasında Ağustos ayı içerisinde bir görüşmenin gerçekleştirilmesi planlandığı ve söz konusu görüşmede gündeme getirilmek üzere Ukrayna ile iş yapan (yatırım ve/veya ticaret) firmalarımızın karşılaştığı sorunlar ve varsa taleplere ilişkin bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Ukrayna ile iş yaparken yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve varsa taleplerin en geç 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 10:00'ye kadar Odamıza (E-posta: odemisto@tobb.og.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize Sunarız.
Ukrayna Firma Sorunları - İVEDİ