Ticaret Bakanımızın Irak Ziyareti Hk.

• 12.08.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 11.08.2021 tarihli Ek'te sunulan yazıda, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ tarafından 18-19 Ağustos 2021 tarihlerinde Irak'a bir ziyaret gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu ziyaretin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Irak ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 12 Ağustos 2021 Perşembe gününe kadar TOBB'a (sila.kozanli@tobb.org.tr) iletilmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımızla

Ticaret Bakanımızın Irak Ziyareti Hk.