Uzak Pazarlara Yönelik İhracatımızın Artırılması

• 16.08.2021

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan 13.08.2021 tarihli elektronik postaya istinaden,
Dış ticaret açığımızın fazla olduğu uzak ülkelerle ticaretimizin geliştirilmesine ilişkin bir strateji belgesi oluşturulmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Ticaret Bakanlığı tarafından 11, 12 ve 13 Ağustos 2021 tarihlerinde ilgili sektörler özelinde çevrimiçi toplantılar yapılacağı açıklanmış ve katılımcı bilgisi talep edilmişti.

Tekstil ve konfeksiyon sektörü ile ilgili 11 Ağustos 2021 tarihindeki toplantıda gündeme gelen görüşlerin detaylandırabilmesini teminen, bir örneği ekte yer alan anket formunun, ilgili sektörde faaliyet gösteren Odanız üyeleri tarafından doldurulması talep edilmektedir. İlgili sektör üyelerimizin ekte yer alan anketi doldurarak 17.08.2021 tarihine kadar odamız mail (odemisto@tobb.org.tr ) adresine göndermeleri rica olunur.

Bilgilerinize Sunarız.
Uzak Pazarlara Yönelik İhracatımızın Artırılması