ÖTO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEK

• 26.08.2021
ÖTO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ HİZMETLER
SUNMAYA DEVAM EDECEK

Ödemiş Ticaret Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesi arasında imzalanan protokol gereği, Ödemiş Ticaret Odası üyelerine İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesi’nde satın alınacak sağlık hizmet bedelleri üzerinden indirim uygulanacaktır. Yapılan protokole istinaden, üyelerimizin ve 1.derece yakınlarının faydalanabileceği indirim için, Ödemiş Ticaret Odası üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacaktır. İndirim protokolleri ile Odamız üyelerinin ayrıcalıklı ve özel hizmetlerden yararlanabilmeleri için çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.
ÖTO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEK