AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ ÖTO’YU ZİYARET ETTİ

• 03.01.2022

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ ÖTO’YU ZİYARET ETTİ.

Ödemiş Ticaret Odası’nın ev sahipliği yaptığı toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili Hamza DAĞ ile iş insanları bir araya geldi. Toplantıya Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı Rıfat ERİŞ , Meclis Başkanı İbrahim SÜRAV, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri ve STK Oda Başkanları katılım sağladı.

Ödemiş , Beydağ ve Kiraz’da bulunan üyelerimizin sorunlarının dile getirildiği, taleplerinin birebir iletildiği bir toplantı oldu.

Toplantıya dair Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ,

“Üyelerimiz ve Oda Başkanlarımızın katılım sağladığı toplantıda, sektörlerimize ve mevcut ekonomik durumlara dair taleplerimizi Sayın Vekilimize birebir ilettik. Üreticilerimizin, iş insanlarımızın, Üyelerimizin sorunlarının ve çözüm yollarının konuşulduğu verimli bir toplantı oldu. Sayın Vekilim Hamza Dağ'a katılımları için teşekkür ederim.” Dedi.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ ÖTO’YU ZİYARET ETTİ