Hindistan'a Haşhaş İhracatı Hk.

• 14.01.2022

Sayın Üyemiz,

İlgi : Ticaret Bakanlığı'ndan alınan 13.01.2022 tarihli ve 70953369 sayılı yazına istinaden,

Ülkemiz ile Hindistan arasında imzalanan Mutabakat Zaptı (MoU) çerçevesinde
Hindistan'a haşhaş tohumu ihracatının online sistem üzerinden yürütülmekte olduğu, söz konusu sistemin
işleyişine ilişkin olarak ihracatçı firma temsilcileriyle birlikte konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının
katılım sağlayacağı bir toplantının düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda, toplantının 17 Ocak 2022 tarihi saat 14:00'da Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi (Söğütözü Mah.
2176. Sk. No:63 06530 Çankaya/Ankara) 7. Kat Güzay Güldere Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği
belirtilmiştir.

Bu itibarla, söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimiz  firma adı, unvan, isim ve iletişim bilgilerini Odamıza  (odemisto@tobb.org.tr) 14 Ocak 2022 tarihi mesai bitimine kadar ivedilikle iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize Sunarız.
Hindistan'a Haşhaş İhracatı Hk.