• 16.05.2022
BEREKETİN İZİNDE KARMA RESİM SERGİSİ

Ödemiş Ticaret Odası’nın düzenlediği Gıda Güvenliği Semineri’nin ardından TOBB İzmir İl İcra Komitesi Ödemiş Temsilcisi Nezihe UZUNKOL’un öncülüğünde gerçekleşen “Bereketin İzinde” Karma Resim Sergisi açılışı yapıldı .

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun organizasyonu ile Ödemiş Belediyesi Turizm Danışma Ofisinde 9 Mayıs 2022 günü kapılarını açan ve 22 Mayıs 2022 tarihine kadar ziyaretçilerini bekleyen resim sergisine; Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat ERİŞ, Ödemiş Belediye Başkan’ı Mehmet ERİŞ, Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Adnan BENGİ, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla AKGÜN, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkan’ı Aysel ÖZTEZEL, TOBB İzmir İl İcra Komitesi Ödemiş Temsilcisi Nezihe UZUNKOL , Ödemiş ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Tarımın ve gıdanın öneminin vurgulandığı resimlerin sergilendiği açılış sonrasında ipekten yapılan ürünlerin ve fotoğrafların sergilendiği İpek Böcekçiliği sergisi gezildi.

Sergi sonrasında İzmir’den gelen misafirlerimizi bölgemiz kültürel değerlerini tanıtmak için Lübbey Gezisi düzenlenerek Lübbey gezdirildi.